sobota 15. ledna 2011

Bude půjčovnami automobilů ding vás při vrácení polovinu-zpoplatněn elektrická vozidla? Enterprise nebude.

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/15/will-rental-car-companies-charge-you-for-returning-half-charged/:
Zde je ostuda ve více cestách než jeden. Začátkem tohoto měsíce, Enterprise Rent-A-Car oznámil , že to bude brzy nabízet pro Chevrolet Volt ve společnosti Mark Christopher Auto Center v Ontariu, Kalifornie, a my se důvodně předpokládat, že nájemce nejlépe pozor na jakékoli nepředvídané náklady, které mohou vzniknout z jeho vrácení s mrtvým (nebo blízko-mrtvý) skrýš baterií. Pro každého, kdo má pronajal benzínu-poháněl automobil v minulosti skóre, budete vědět, že vrácení bič s palivovými nádržemi, které je jen 90 procent plné nebude úplně rozseká ji, a budete se zasekl ponying se na váš dohled . Naštěstí - alespoň Enterprise - podobný příplatek nastavení nebude aplikován na elektrických vozidel. Lisa Martini, mluvčí pro podnikání, dostal do kontaktu s námi, aby vyjasnila oblečení plány, a jsou to šokujícím způsobem spotřebitele-přátelský:
"[Enterprise] nehodlá účtovat zákazníkům za podání zpět EV bez plné nabití. Enterprise je instalace dobíjecích stanic v místech, která bude nabízet EV, a plánuje účtovat vozidla, jakmile oni jsou se vrátil."
To v podstatě to shrnuje alespoň jedné velké půjčovny, a my můžeme jen doufat, že všichni ostatní vydává podobné záměry před jejich účetní zveřejnit něco o opaku. Moc lidi, co?

Bude půjčovnami automobilů ding vás při vrácení polovinu-zpoplatněn elektrická vozidla? Enterprise nebude. původně objevila na Engadget na so. 15 leden 2011 12:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat