sobota 15. ledna 2011

NTIA říká LightSquared návrhu by mohly představovat hrozbu národní bezpečnosti

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/15/ntia-says-lightsquared-proposal-could-pose-national-security-thr/:
Loni v létě to vypadalo, že Philip Falcone je LightSquared byl na cestě k demokratické LTE řešení: pobřeží-k-pobřeží sítě, zahrnující satelitní připojení k pokrýt celou zemi. Je to ambiciózní cíl být jistý - možná až příliš ambiciózní. V dopise FCC, Národní telekomunikační a informační administrace (NTIA) varoval, že velkoobchodníka, bezdrátové sítě, který by fungoval na MSS spektra , by mohly zasahovat do systémů, jako je ministerstvo obrany komunikací. Zde je zádrhel: poslední rok, FCC schválil společnosti původní návrh na vytvoření sítě, která by zahrnovala jak pozemní a satelitní služby. Nyní LightSquared chce nabídnout možnost pozemní-jen telefony pro své klienty. Podle NTIA, by takový systém vyžaduje daleko více země-založená stanice, což způsobuje potenciální MSS přeplněné a zvyšuje riziko interference se vším, co z letecké nouzové komunikace s federální orgán systémů. FCC má ještě rozhodnout o revidovaném návrhu, a LightSquared neučinil koukat, takže nám na otázku, zda to bylo až příliš dobré, aby to byla pravda.

NTIA říká LightSquared návrhu by mohly představovat hrozbu národní bezpečnosti původně objevila na Engadget na so. 15 leden 2011 08:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Reuters | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat