sobota 15. ledna 2011

Crytek hledá IOS vývojáři, opouští nás hádat důvod

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/15/crytek-seeking-ios-developers-leaves-us-guessing-at-the-reason/:
Zajímá vás, a byla schopná vyvinout "komplexní, integrovanou iPhone / IPAD aplikace"? Crytek bude chtít slyšet od vás, pak jako autor CryENGINE má tento týden inzeroval svůj záměr skok do sadu Apple známý jako IOS přes inzerát. Je smutné, že neexistuje žádný přímý zmínka o mobilní verzi Crysis, i když vzhledem k omezenému rozsahu aktivit Crytek, firma je jasně snaží rozvíjet buď IOS hru nebo hru společník app. Až na požadavky pracovního místa, "preference", část je také svítící, neboť seznamy Android a Windows Mobile rozvoj odborných znalostí - potenciálně naznačuje, že bez ohledu na developera vede IOS poplatek by pak přechod k podání Crytek zboží na jiné hlavní mobilní platformy. Ahoj, pokud Unreal Engine může být nacpaný uvnitř iPhone, proč ne CryENGINE?

Crytek hledá IOS vývojáři, opouští nás hádat důvod původně objevila na Engadget na so. 15 leden 2011 17:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq , rozvíjet | zdroje Crytek | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat