pondělí 10. ledna 2011

Motorola Xoom: předstírat, UI praktický návod (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/09/motorola-xoom-pretend-ui-hands-on-walkthrough-video/:
Motorola Xoom je obrovský produkt v tomto roce ze dvou důvodů: je to významný první tabletu od hlavního výrobce Android, a to je vlajkovou lodí zařízení pro voštinová , OS, která byla oznámena pro desítky dalších tablet tady na výstavě, ale ne ve skutečnosti ukazuje běžící na kterémkoliv z nich. Jediný problém je, že Motorola není ve skutečnosti ukazuje na voštinová Xoom, a to buď. Místo toho jsou zobrazeny demo video UI, která je ve skutečnosti běží na skutečném voštinová. Pro pohled pod deku, Jacob snagged rychlý nedovoleného podívat na zcela neobydlené domovské obrazovky, galerie app, a dokonce i úkol přepínač na druhý den. Budeme se držet, aby mezi námi, nicméně, a dokud nebudeme mít plný-na oficiální pohled na UI, mysleli jsme, že bychom vás provede, že demo video UI Moto běží na skutečné tabletu a předstírat, jako bychom byli vlastně používat věc, která by měla objasnit některé záměny na tento zbrusu nový tablet OS a zároveň rozdmýchává naše ega. Vyzkoušejte to po přestávce.

Update: Zde je galerie non-předstírat a velmi reálné záběry UI jsme nakoukla do první hands-o post (včetně výstřel úkolu přepínače v její současné podobě).

Pokračovat ve čtení Motorola Xoom: předstírat, UI praktický návod (video)

Motorola Xoom: předstírat, UI praktický návod (video) původně objevila na Engadget na ne. 09.01.2011 22:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat