pondělí 10. ledna 2011

Samsung ukazuje, flexibilní a transparentní zobrazí na CES 2011 (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/09/samsung-shows-flexible-and-transparent-displays-at-ces-2011-vid/:
Strávili jsme pár minut na výstavě tento týden pomrkávaje prototyp displeje, které Samsung Mobile Display jednotka vytvořila v průběhu posledních několika měsíců, hlavní hvězdou některé obzvláště děsivý 4,5-palcový pružný a 19-palcové transparentní AMOLEDs. Začněme s flexibilní jednotky: Sammy se zdá být obzvláště nadšeni tenhle, demonstrovat na videu, že to je rozbít-důkaz napadání opakovaně s kladivem - porovnat, že na pád na beton z iPhone, a oni už zvítězil nad námi. Přestože se společnost stále má nějakou výrobní problémy překonat, obchodní zájem se zdá být silná a oni si nakonec na trhu (i když ne v roce 2011, bohužel).

Na obrázku je pro průhledné displeje je trochu temnější - jak fyzicky, tak z obchodního hlediska. Ačkoli oni nejsou tak jasné jako pravidelné sklo nebo ostré a jasné jako tradiční AMOLED displej, musíš obdivovat to, co dělají tady: plný viz-prostřednictvím barev je účinně malé televizní velikosti. Zajímavé je, že Samsung nám říká, že jsou to opravdu blízko k bytí výroby-ready s těmito - možná dokonce zavřít, než flexibilní obrazovky - ale jsou to stále hledá obchodní případy, které by dělat hmoty-produkovat je vyplatit. Postupujte podle přestávka na nějaké video z těchto špatných chlapců, spolu s 7-palcový AMOLED Super , že se dívá Galaxy Tab -ready (a některé další dobroty)!

Pokračovat ve čtení Samsung ukazuje, flexibilní a transparentní zobrazí na CES 2011 (video)

Samsung ukazuje, flexibilní a transparentní zobrazí na CES 2011 (video) původně objevila na Engadget na ne. 09.01.2011 18:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat