pondělí 10. ledna 2011

Bigfoot Sítě intra Killer E2100-poháněl základní desky od firmy ASUS, MSI a Gigabyte

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/10/bigfoot-networks-intros-killer-e2100-powered-motherboards-from-a/:
Vypadá to, že vtipálek byl víc než jen dráždit. Je to otřepaná pravda. Zpět na Computexu, Bigfoot sítě 'generální ředitel nám řekl , že jeho další hlavní cíl byl desky. Společnost již plnil své Killer E2100 herní síťové karty do GPU , a tady na veletrhu CES, je to formálně oznámí tři partnerství s hlavními výrobci základní desky. MSI, ASUS a Gigabyte jsou všichni na palubě, s druhým nabídnout novou řadu G1-Killer mobos později v tomto roce. ASUS bude rozdávat ROG Rampage III Black Edition (viz výše), který bude představovat E2100 na kombinovaný LAN / audio přezdíván Thunderbolt, ale váš odhad je stejně dobrý jako ten náš, pokud jde o specifikace CPU a kompatibilitu. Ceny a uvolní informace zůstanou tajemstvím v celém rozsahu, ale je to prakticky zaručeno, že uvidíme více těchto tie-up v nadcházejících měsících.

Bigfoot Sítě intra Killer E2100-poháněl základní desky od firmy ASUS, MSI a Gigabyte původně objevila na Engadget na po. 10 leden 2011 04:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Gigabyte , Bigfoot sítě (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat