pondělí 10. ledna 2011

Kalifornie nejvyšší soud říká, že neoprávněným vyhledávání textových podezřelých 'zprávy jsou legální

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/10/california-supreme-court-says-warrantless-searches-of-suspects/:
Plánování na získání zatčen v Kalifornii v dohledné době? Radši ujistěte se, že text archivy jsou bez jakéhokoli usvědčující informace státní Nejvyšší soud nyní rozhodl, že legální pro policii , pro kontrolu missives složky bez nutnosti rozkazu. Ospravedlnění pro toto soukromí vniknutí je, že telefon je hledání "vedlejší" k zákonné zatčení a jeho obsah, podobně jako obsah vaší kapsy nebo tašky, spadají do oblasti rozumné vyhledávání. Dva ze soudců ve věci přece nesouhlasit s jedním poznamenat, že "nikdy předtím to bylo možné provést tolik osobních informací nebo v kapse nebo kabelce," který ona argumentuje by si dovolit svůj iPhone, Droid nebo BB vyšší úrovni ochrany soukromí, než, řekněme, balíček gumový medvědi máte v druhé kapsy. Co si myslíte?

Kalifornie nejvyšší soud říká, že neoprávněným vyhledávání 'text zprávy jsou podezřelí právní původně objevila na Engadget na po. 10 leden 2011 15:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Telefon Arena | zdroje Yahoo! Novinky | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat