pondělí 10. ledna 2011

Toyota Prius představuje nové modely, včetně rodinných-přátelštější Prius V

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/10/toyota-debuts-new-prius-models-including-family-friendlier-priu/:
Toyota bez okolků o tom, že více Prius modely měly být odhalen v Detroitu pro severní americké mezinárodní automobilové výstavy, i házet reklamy až po městě s dotazem, zda to má být Priuses nebo Priii. (My, jak vidíte, vybral na stranu-krok do diskuse.) Teď už víme, co přijde, první je Prius V. Je 's MPV společnost škádlení, v podstatě jen vyšší verze čtyř-dveřový sedan s hatchback a monstrózní 60 procent více nákladního prostoru - 32 ft3, což je více než většina kompaktních SUV. Je to být ohodnocen 42mpg města, 38 hlavní silnice, a 40 kombinovaných, což je překvapující 10mpg nižší než sedan model. To je možná trochu zklamáním, ale dostupnost pro letošní léto je příjemným překvapením.

Rozvoj ...

Soubor pod:

Toyota Prius představuje nové modely, včetně rodinných-přátelštější Prius V původně objevila na Engadget na po. 10 leden 2011 13:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat