pondělí 10. ledna 2011

Podívejte se na BPG Motors úžasné, transformace, sebe-vyvažování Uno (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/10/a-look-at-bpg-motors-amazing-transforming-self-balancing-uno/:
Podívejte se na BPG Motors úžasné, transformace, sebe-vyvažování Uno (video)
Jedna věc, kterou jsme učení v CES je, že budoucnost dopravy je, zdá se, docela divný hledáte. EN-V nebo YikeBike není divné dost? Podívejte se na Uno od BPG Motors, tříkolka, která přechází do self-kompenzovat, dva-kolové ... věc. Je to získalo kolo od poslední době jsme viděli , přední vidlice, která záhyby mezi zadní kola a celá věc začíná vyrovnávání, kdy budete muset jít přes některé stísněných prostorech, a pak, když je čas jít rychleji (až kolem 30 nebo 35 mph), které kolo se otáčí ven, celá ta věc snižuje, a dál to jde. Bohužel jsme nesměli pivot věc na show, ale máme video z transformace po přestávce spolu s malou procházku kolem-na věc. Věřte nám: budete chtít dívat se na ně oba.

Galerie: BPG Motors Uno

Pokračovat ve čtení pohled na BPG Motors úžasné, transformace, sebe-vyvažování Uno (video)

Podívejte se na BPG Motors úžasné, transformace, sebe-vyvažování Uno (video) původně objevila na Engadget na po. 10 leden 2011 11:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat