pondělí 10. ledna 2011

LG Thinq automatizované trouba, lednice a pračka se sušičkou jsou do budoucna nyní (hands-on)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/09/lgs-thinq-automated-oven-refrigerator-and-washer-dryer-are/:
Ah, připojit domácí ... Konečným Jetsonian fantasy, který odmítá přijít pravdivý. LG dělá vše proto, aby změny, které s jeho Thinq lineup připojených spotřebičů oznámil a demonstroval poprvé tady v Las Vegas. Podrobnosti o propojení a interoperabilita jsou vzácné, ale víme, že tato zařízení podporují WiFi i ZigBee konektivity, aby se navzájem komunikovat, váš in-domácí inteligentní metr, a smartphony, když mimo domov. Tak daleko, LG oznámila čtyři Thinq zařízení včetně vakua, chladnička, trouba a pračka a sušička pár. To je docela solidní základ k vybudování ze zvláště pokud je váš domov již vybavena zařízeními, ZigBee, jako je automatizovaný přepínače světel, oken regulátory, a zámky. Každý přístroj LG přináší poměrně dlouhým seznamem funkcí, z nichž mnohé jsou přístupné vzdáleně na smartphone aplikace (Android byla prokázána). Je to jen těžko pochopit, jak užitečné jsou bez humanoidního robota schopen pohybu hotových umýt do vlasů nebo uvedení porkroast v troubě. A zatímco se budou moci podívat do obsahu vašeho lednicí, zadáte supermarket zní sice přesvědčivě, protože věděl, že majitel musí řídit seznamu ručně (neexistuje žádný kód UPC skeneru a RFID je stále jen sen) zakalí naše nadšení trochu . Přesto Thinq je určitě krok správným směrem. Hodinky LG svá hřiště po přestávce.

Pokračovat ve čtení LG Thinq automatizované trouba, lednice a pračka se sušičkou jsou do budoucna nyní (hands-on)

LG Thinq automatizované trouba, lednice a pračka se sušičkou jsou do budoucna nyní (hands-on) původně objevila na Engadget na ne. 09.01.2011 19:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat