pondělí 10. ledna 2011

Boxee Box firmware se aktualizuje, vytáhl - ještě žádný Netflix a Vudu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/10/boxee-box-firmware-gets-updated-pulled-still-no-netflix-and/:
Ouch. Přes víkend, Boxee generální ředitel Avner Ronen tweeted, že nový firmware byl hrozící pro Boxee Box , a vzhledem k tomu, že jsme byli všichni kloní k názoru, že oba Netflix a Vudu podpory byly příchozí brzy, přírodní očekávání bylo ... dobře, přírodní. Včera pozdě v noci společnost šla žít s novým stavět, ale to bylo natažené od existence během několika hodin. Podle blogu Boxee je nová aktualizace přináší vylepšení pro kontrolu de-prokládání a video filtry konfigurace, podpora pro výběr jazyka titulků v / audio, podpořil prohlížeč výkon a asi 812 chyb. To je dobrá zpráva. Špatnou zprávou je dva trojí: tam ani jedna zmínka o podpoře Netflix, a zatímco tým je jen asi tam s Vudu , je to také zbývající mimo seznamu pro tuto konkrétní aktualizaci. Kromě toho, že vývojáři si všiml, hlavní otázky, že software byl vytrhl ze serverů jen pár hodin poté, co byl vyslán, a soudě podle oficiálních vyjádření ve zdrojovém odkaz níže, věci ještě nejsou zcela bezchybné. Překlad? Drž se pevně do teď, jak těžké to může být.

Boxee Box firmware se aktualizuje, vytáhl - ještě žádný Netflix a Vudu původně objevila na Engadget na po. 10.1.2011 08:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Boxee , Twitter (Boxee) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat