pondělí 10. ledna 2011

Pioneer prototyp laseru-založené heads-up displej s operačním systémem Android hands-on (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/09/pioneer-prototype-laser-based-heads-up-display-with-android-hand/:
Pioneer prototyp laseru-založené heads-up displej s operačním systémem Android hands-o
Při pohledu dolů na měřidla? Oficiálně passe. Podívejte se na Pioneer 's vize budoucnosti, prototyp, který využívá vestavěný laserový projektor ( Microvision , jak to bylo). Ty ukázaly, že něco dříve v Japonsku, ale toto je poprvé, co jsme viděli v USA, a my jsme dostali šanci to vyzkoušet. Právě teď je to prostě běh statickou demo, ale myšlenkou je, že virtuální recepční (zástupci našeho oblíbeného maskota se objeví, aby vám informace, a ty by mohly také získat streamované video z dopravních kamer, vše, aniž byste se museli dívat dolů. informace má přijít přes smartphone, jsme se dozvěděli později jeden Android na to, že i když věci jsou trochu vágní. datum vydání je trochu vágní moc, někdy v roce 2012, když jsme řekli Společnost spolupracuje s autem společnosti . Ale mohli bychom si to do příštího roku? Uvidíme.

Pokračovat ve čtení Pioneer prototyp laseru-založené heads-up displej s operačním systémem Android hands-on (video)

Pioneer prototyp laseru-založené heads-up displej s operačním systémem Android hands-on (video) původně objevila na Engadget na ne. 09.01.2011 23:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat