pondělí 10. ledna 2011

VW Passat nové škádlí s Fender audio systémem, aby se řízení více jako houpací ven (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/09/vw-teases-new-passat-with-fender-audio-system-to-make-driving-mo/:
VW Passat nové škádlí s Fender audio systémem, aby se řízení více jako houpací ven (video)
Někdy bych si to přinést prohmatání-indusing basy, středy matoucí, a ucho-protrhnutí výšin koncert s vámi, kdykoli budete řídit? Že vaše uši by stále zvoní ráno po cestovní domů od obchodu s potravinami? To je nápad za Fender auto prémie audio systém, který bude brát v popředí pozornosti v Volkswagen 's novou sub-$ 20k Passat - která, mimochodem, je postaven na novém závodě v Chattanooga, TN. In-car audio systém je výsledkem partnerství s Panasonic , která byla vyhlášena již v roce 2007 . VW má ne zcela plně odhalil auto v těle na svět ještě (to přijde zítra), ale to uznají za vhodné uspořádat akci dráždila auto, které vydávají tiskové zprávy, která uvádí, že systém bude "přinést syrové emoce živá hudba na zážitek z jízdy. " Pokusili jsme se zachytit, že zkušenost ve videu níže, což nás velmi potěšeni, pro firmu je nejnovější sedan opravdu.

Pokračovat ve čtení VW Passat nové škádlí s Fender audio systémem, aby se řízení více jako houpací ven (video)

VW Passat nové škádlí s Fender audio systémem, aby se řízení více jako houpací ven (video) původně objevila na Engadget na ne. 09.01.2011 22:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat