středa 7. září 2011

Samsung Stratosphere dělá jeho povinné návštěvy FCC, potvrzuje členství v klubu LTE Verizon

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/06/samsung-stratosphere-makes-its-obligatory-fcc-visit-confirms-me/:
Víme, na obrázku výše je téměř tak podrobná jako ty Podívali jsme se na ráno, ale má své míry významu nicméně. Je to hrubé schéma Samsung SCH-i405 - telefon nám znám jako Stratosphere - jak se objevuje v záznamech FCC schválil dnes. Zmínit se o dokumenty "z kapely LTE 13 (stejně jako CDMA / EVDO) vypadá, že potvrdí pověsti, které naznačují, že výše uvedené zařízení přijede do 4G síti Verizon, pravděpodobně spíše dříve než později. Pokud jste se dočkat, až uvidí Epic 4G ve stylu QWERTY jezdce na největší letecký dopravce v USA, bude to vaše jedinečnou příležitost. Samozřejmě, že může ukázat jako kapka v moři ve srovnání s hrozící záplavu ještě lákavých mobilních telefonů .

Samsung Stratosphere dělá jeho povinné návštěvy FCC, potvrzuje členství v klubu LTE Verizon se původně objevila na Engadget na út. 06.09.2011 23:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj FCC | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat