středa 7. září 2011

Akcionář žádá RIM prodávat sám nebo jeho patentů, v kritických otevřeném dopise

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/07/shareholder-calls-for-rim-to-sell-itself-or-its-patents-in-crit/:
Věci prostě Dostávám bezútěšnější pro RIM . Se svými příjmy stagnují a smartphone podíl na trhu, slábnoucí , výrobce BlackBerry je nyní čelí novým finančním tlakem Jaguar Financial Group - kanadské obchodní banka a společnost RIM akcionáře, který volá po společnosti, k tomu jeden ze dvou poměrně nepříjemné věci: Prodáváme sám, nebo prodat svůj patent portfolio. V otevřeném dopise radě společnosti RIM rady, generální ředitel společnosti Jaguar Vic Alboni kritizoval výrobce pro nedostatek "inspirovat spotřebitele nadšení" pro své výrobky, a pro snížení prostředků na trh příliš pozdě. A stejně jako ceny akcií i nadále klesat, Alboni si myslí, že je čas udělat změnu:

Status quo není přijatelný, společnost nemůže sedět. Je čas na změnu transformačních. Ředitelé potřebují chytit otěže maximalizovat hodnotu pro akcionáře před více tržní hodnotu, je ztracen.

Jaguar nespecifikovala velikosti jeho podílu RIM, ale prohlašoval, že volá po převratu za "další podpůrné akcionáři", kteří v součtu mít méně než pět procent akcií. Ontario-založená firma doufá, že nová řada QNX , Smartphone bude omezit její propad, ale Alboni nezní tak optimisticky. "Nemůžete nedávat všechna vejce do jednoho košíku," řekl Bloomberg. "Rada by měla říkat:" Co když tyto výrobky nejsou pan ven? " Nechcete, RIM, aby se proměnil v další Nortel. " Mluvčí RIM, zatím odmítl vyjádřit k tomuto dopisu. Hit se zdrojem níže uvedený odkaz si to pro sebe.

Akcionář žádá RIM prodávat sám nebo jeho patentů, v kritických otevřeném dopise původně objevila na Engadget na St. 07.09.2011 07:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Registrace | zdroj Jaguar Finanční (PDF) , Bloomberg | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat