středa 7. září 2011

Asustek Začít prodávat jeho WAVI Xtion regulátoru a jeho Kinect-jako rysy V říjnu

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8101vPrydas/:
wavi-xtion-2

Asus doufá, že zachytit některé Kinect dobré se od tohoto říjnu zahajuje reklamní kampaň na jeho klon pro řízení pohybu. Xtion WAVI byl vytvořen ve spolupráci s PrimeSense, stejná skupina částečně zodpovědný za Microsoft Kinect - od této doby známý design a funkce. Asus demoed zařízení loni v lednu na veletrhu CES 2011, ale Digitimes se nyní hlásí, že Asus je nastaven na začátek marketing kit říjnu letošního roku jako Asus, který následuje po jeho dobrovolného vydání ve 2. čtvrtletí cíl .

To není poprvé, Asus obrátila na herní svět pro "inspiraci". Eee Stick uvedla na trh několik let po Wii, ale byl zaměřen na kupce svého oblíbeného netbooku Eee. Pohybový ovladač fungoval a vypadal velmi podobně jako Wii dálkový ovladač Nintendo. To jsem nikdy neslyšel Eee Stick? Jo, to je ten problém.

Xtion WAVI má přinést zábavu a funkce Kinect do obývacího pokoje PC. Asus si myslí, že (a doufá), že zařízení bude mít stejný druh pohybu interaktivity s PC desktop jako Kinect se na Xbox 360. Stejné Digitimes Zpráva naznačuje, že cílová cena se bude pohybovat kolem $ 250 - $ 300, což je o něco více než Kinect je 150 dolarů cenovka. Údajně zařízení se nejprve začnou prodávat v Číně, kde je 360 ​​zakázán vládou. Ani slovo o datum vydání, ačkoli.



Žádné komentáře:

Okomentovat