středa 7. září 2011

Flybus sdružení brzdí plýtvání energií, hodí ho zpět na asfalt

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/07/flybus-consortium-puts-the-brakes-on-energy-waste-throws-it-bac/:
Pro každého, kdo je přihlášen době městský autobus surfování, víš, že je heckuva hodně síly v těch pronikavý zastaví a spustí. Takže je logické, že bych se tak, že využít kinetickou energii , a míchat to zpátky na auto, sám. No, to je přesně to, co konsorcium Flybus má co dělat s prototypem, který používá Ricardo Kinergy setrvačník pro ukládání energie vytvořené z brzdění, a šířit přes plynule měnitelný převod. Hybridní nastavení je údajně mnohem levnější, než současné, dražší EV soupravy, a by také jít dlouhou cestu ke snížení nákladů na pohonné hmoty pro užitková vozidla. Gearheads touží podívat na skupinu design je podívat se, vidět, když je to ukázáno v tomto měsíci na nízké akci uhlíku vozidel ve Velké Británii. Pro všechny ostatní je zdrojem níže uvedené odkazy.

Flybus sdružení brzdí plýtvání energií, hodí ho zpět do asfaltu původně objevila na Engadget na St. 07.09.2011 06:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Inhabitat , 4-obchodníci | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat