středa 7. září 2011

Paul Graham přinese Office hodin zpět narušit SF, Zaregistrovat se nyní

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/55rQipsfT6s/:
office_hours

Jeden z nejpopulárnějších z našeho posledního setkání Disrupt konference Paul Graham je doba kanceláře (Podívejte se na video níže). A příští týden na Disrupt SF, bude zpátky dávat rady začínajícím na scénu. Graham a jeho partnery na Y Combinator jsou známé pro své úřední hodiny , kde startu zakladatelé mohou zeptat na cokoli, od návrhu výrobku až strategii firmy.

Graham se provádí v úředních hodinách na pódiu Disrupt SF v pondělí 12.září v 11:30. Pět společností se rozhodla vynaložit 8 minut s Grahamem v rapid-fire mysli meld, kde se bude snažit Grok, co každá firma dělá a nabízí své nejlepší zpětná vazba. Musíte být účastníkem zúčastnit (stále můžete koupit vstupenky ).

Pokud jste se účastníte narušit a chcete být považován, vyplňte prosím následující formulář. Budeme konzultovat s Paulem zúžit žadatele, aby ty, které budou nejvíce těžit, bystrý a poskytovat obsah. Pak, na začátku zasedání, bude Paul vybrat pět finalistů, z těchto společností. Všichni finalisté musí být připravená na procházku na jevišti okamžitě.

Spuštění Battlefield společnosti nejsou způsobilé k účasti, a ani se stávající Y Combinator firem (Paul říká, že vám po celou dobu, co potřebujete už). Ale jiné účastníky konference, včetně spouštění Alley začínající, mohou přihlášku podat.


Osoba:
Paul Graham

Žádné komentáře:

Okomentovat