středa 7. září 2011

Opera slibuje multiplatformní aplikace pro inteligentní televizory, nám dává něco si stěžovat

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/07/opera-promises-cross-platform-apps-for-smart-tvs-gives-us-littl/:
Opera má některé odvahu jít proti likes Samsung v oblasti rozvíjejících se Smart TV aplikace. Pak znovu, jeho nové průčelí přináší něco jiného k tabulce: to přístrojová deska, která přísně dodržuje HTML5 a dalších webových standardů, takže aplikace může pracovat v jakékoli platformě. Poskytovatelé obsahu jako je Vimeo a DriveCast již zaregistrovali a TV výrobců by neměl být pozadu - v neposlední řadě proto, že základní prohlížeč motor je prohlašoval, že hladce i na crappier levnější procesory. Opera má dokonce vydala emulátor usnadnit život vývojářům aplikací pro menší, kteří z nějakého důvodu, si nemůže dovolit celou testovací televizorů. Opera má stále způsob, jak jít, ale líbit všem po celou dobu je jistě inteligentní strategii pro všechny Underdog. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Opera slibuje multiplatformní aplikace pro inteligentní televizory, nám dává něco si stěžovat

Opera slibuje multiplatformní aplikace pro inteligentní televizory, nám dává něco stěžovat původně objevila na Engadget na st. 07.09.2011 15:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Geek.com | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat