středa 7. září 2011

Google jihokorejské úřady razii na základě obvinění z porušování antimonopolních

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/07/googles-south-korean-offices-raided-over-alleged-antitrust-viol/:
Google Jižní Korea kanceláře byly vpadl do federální úřady znovu - tentokrát na základě obvinění z porušení antimonopolních pravidel. Podle Wall Street Journal, korejská Komise pro poctivé obchodování (KFTC) zaútočil Google Soulu kanceláře v úterý, uprostřed tvrdí, že společnost nespravedlivě potlačuje konkurenci tím, že jeho vyhledávač výchozí nastavení pro mobilní telefony Android. Jižní Korea je největší mobilní operátory vyhledávání, NHN a Daum Communications, podala stížnost k KFTC v dubnu, tvrdí, že Android je "systematicky navržený" odradit uživatele od přechodu na jiné portály, a že Google vylučuje konkurenci zpožděním OS certifikace výrobců telefonů , které se pokoušejí předpětí zařízení s ostatními vyhledávači. Podobných poplatků, jak jste si možná vzpomenou, fueled vyšetřování FTC ve Spojených státech, kde se protisoutěžní obvinění byli létat několik měsíců, nyní. Google ani nepotvrdil, ani nevyvrátil, že včerejší razie proběhla, ale mluvčí řekl, že společnost bude "pracovat s KFTC řešit jakékoli otázky, které mohou mít na naše podnikání," a dodal, že OS není "není třeba dopravcům nebo výrobce patří Google Search nebo Google aplikace na Android zařízení. "

Google jihokorejské úřady razii na základě obvinění z porušování antimonopolních původně objevila na Engadget na st. 07.09.2011 04:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Wall Street Journal | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat