pátek 29. dubna 2011

Nikon Obrázek autentizace ověřuje Software Photoshop phonies

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/29/nikon-image-authentication-software-validates-photoshop-phonies/:
Je těžké uvěřit, že ruský prezident Dmitrij Medveděv a Apple muž Steve Jobs by si všichni po hihňavý Granny Smith, a to je pro to dobrý důvod: že jablko je asi jako falešné, protože to malé iPhone . Podle ruské bezpečnostní firmy by však Nikon Image ověřování Software říct jinak. Tato vizualizace je jeden z mála používá k prokázání, chybu v kameře tvůrce softwaru obrázek ověření. Programy, jako je Nikon použít šifrovaný podpis na obrazové soubory v okamžiku, kdy jsou zachyceny, a přepsat ty podpisy, je-li soubor změněn, aby umožnil ověřování integrity fotografie. Podle ElcomSoft , firma vystavena chybu v systému, používá Nikon, stejně jako podobný program zaměstnaný je DSLRs Canon, která jim umožnila získat podpis od nezměněném fotografie a aplikovat ho na phonies, jako je výše. Podle oblečení, nemá ani společnost reagovala na jeho závěry. Pro více vtipné padělky, včetně záběr Mike Tyson houpací Angry Ptáci tetování, podívejte se na zdroj odkaz níže.

Nikon Obrázek autentizace ověřuje Software Photoshop phonies původně objevila na Engadget na pá. 29 duben 2011 01:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear | zdroje ElcomSoft | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat