pátek 29. dubna 2011

iZettle čipu-čtení náměstí závodník bude mít své peníze, ne ohání požadované (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/28/izettles-chip-reading-square-competitor-will-take-your-money-n/:

Každý, kdo se zdá být stále na palubě se Square iPhone karet úvěr - Apple začal prodávat ve svých prodejnách zařízení minulý týden, a dokonce i Visa má vzít finanční zájem ve společnosti. Nicméně, vzhledem k popularitě podvodu-bezpečnostní čip-umožnil čipové karty na druhé straně rybníka, Square nabízí není docela slušet. iZettle má podobné řešení pro Evropu, která zahrnuje někdy-tak-třeba čtečku čipových karet, které společnost zahajuje ve Švédsku v červnu tohoto roku. Nejen že vám umožní přijímat platby kreditní kartou od přátel nebo zákazníků, app přidává sociální zvrat. Obchodníci mohou e-mailem fotografie a převzetí kupujícím, kteří pak mohou podělit o své nejnovější kořist na Facebooku . Samozřejmě, pokud to začne chytat dál, mohlo by to dělat vysvětluje, že "super deal" jste vstřelil na nový notebook, který mnohem těžší, když se objeví na dalších významných novinek krmiv.

[Díky, David]

Pokračovat ve čtení iZettle čipu-čtení náměstí závodník bude mít své peníze, ne ohání požadované (video)

iZettle čipu-čtení náměstí závodník bude mít své peníze, není nutné žádné ohání (video) se původně objevila na Engadget na čt. 28 duben 2011 23:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iZettle | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat