pátek 29. dubna 2011

Nexus S 2.3.4 update nyní k dispozici na brzké době přes manuální instalaci

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/29/nexus-s-2-3-4-update-now-available-to-early-adopters-via-manual/:
Nexus S má být poskytnuta za-the-air aktualizace Android 2.3.4 v nadcházejících týdnech, ale Google získal +1 z dychtivých fanoušků a vývojářů doufal, že si navíc Google Talk funkčnost dříve. Místo toho, beznadějně kontrolu aktualizací, dokud je vhodná doba, síly, které se nyní nabízí upgrade jako manuál ke stažení pro každého, kdo je již spuštěna 2.3.3 na i9020T (AWS-vybavený model). Žádáme Vás, postupovat s opatrností tady a double-zkontrolujte, zda je váš telefon kompatibilní, protože to jsou dva požadavky na stažení nainstalovat správně. Jsme šťastně narazil jeden z našich zařízení až 2.3.4 tímto způsobem, aniž by pot nebo slzy, a tak doufáme, že bude hladký zkušenost i pro ostatní. Rozhodnete-li se být odvážný a aktualizovat Nexus S, klikněte na zdrojový odkaz níže stáhnout potřebné ZIP souboru.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Pokračovat ve čtení Nexus S 2.3.4 update nyní k dispozici na brzké době přes manuální instalaci

Nexus S 2.3.4 update nyní k dispozici na brzké době přes manuální instalaci původně objevila na Engadget na Pá. 29 duben 2011 04:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink XDA-Developers | zdroje Android 2.3.4 Oficiální ke stažení (ZIP) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat