pátek 29. dubna 2011

Bílý iPhone 4 tloušťky vytváří problém pro případ tvůrce, vlastníci

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/29/white-iphone-4-thickness-creates-issue-for-case-makers-owners/:
Do teď jste pravděpodobně viděli poslední podívanou konzumovat bílý iPhone 4: je to silnější než černý model. Obrázek výše ukazuje bodu pomocí kousek olova z mikrotužky. Tak co, vy říkáte, v spravedlivého rozhořčení, aby zařízení, které dodává deset měsíců později. No, rozdíl velikosti vytváří potenciální spotřebitel problém, protože případů (alespoň ty dobré) jsou vyrobeny proti přesné tolerance dodává Apple. Potvrdili jsme si sami, že jezdec Zapouzdřit, které se hodí černé iPhone 4 v pohodě, musí být nucen místo na nový bílý model. Bohužel, Apple vlastní spec stránku nezdůrazňuje změny v tloušťce (měřeno na 9,5 mm od TiPb). Místo toho to stále ukazuje 9,3 mm hloubky s malou dementi říkat, "Skutečná velikost a hmotnost se liší podle konfigurace a výrobního procesu." Výsledkem je zmatek - tento případ se hodí, nebo ne? - Což není nikdy dobrá věc pro spotřebitele.

Ale proč je bílý iPhone 4 silnější? Phil Schiller zmínil, že jeho tým potřeboval přidat další ochranu proti UV záření a jiné vychytávky, ve snaze snížit "neočekávané interakce" mezi kryt na bělost a vnitřní komponenty. Jako takový, Apple zřejmě nutné obětovat nějaké štíhlosti pro lepší fungování bílé telefon. Výsledkem toho všeho je, že nyní máme něco, co vypadá na čtyři různé velikosti / tlačítko konfigurace, které je třeba vzít v úvahu při nákupu shrink-zabalené věci pro váš iPhone 4 bílá, černá iPhone 4, bílá Verizon iPhone 4, nebo černá Verizon iPhone 4. Hodně štěstí s tím.

Další informační Sam Sheffer

[Díky, Jon]

Soubor pod:

Bílý iPhone 4 tloušťky vytváří problém pro případ tvůrce, vlastníci původně objevila na Engadget na pá. 29 duben 2011 05:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat