pátek 29. dubna 2011

Intel Cedar Trail dostane nějaké specifikace, kombinuje CPU a GPU na jednom čipu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/29/intels-cedar-trail-gets-some-specs-combines-cpu-and-gpu-on-a-s/:
Intel Atom Lineup
, Že nový procesor vůně má sotva začala vytrácet z dubu Trail a my jsme už do jisté míry dráždivý podrobnosti o příští generaci čipů Atom - Cedar Trail . Jak se dalo očekávat, má Intel se stěhoval do 32nm , což jí umožňuje nacpat GPU a CPU na stejný kousek křemíku. První dva modely, D2500 a D2700, bude dual-core, sport 1MB L2 cache, a lakomý TDP 10W - 3W je nižší než současných dual-core Atom. Bývalá bude taktovaný na 1,86 GHz s technologií Hyper-Threading vypnutý, zatímco D2700 cvakne vypínačem na těchto dvou extra vlákna a kopne ho do zářezu do 2,13 GHz. Nová integrovaná grafická karta se bude chlubit lepší HD dekódování a podporu pro přehrávání Blu-ray, které v kombinaci s posměšky z fanless design a Widi, aby Cedar Trail přirozeně hodí pro obývací pokoj.

Intel Cedar Trail dostane nějaké specifikace, kombinuje CPU a GPU na jednom čipu původně objevila na Engadget na pá. 29 duben 2011 16:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AnandTech | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat