pátek 29. dubna 2011

Logitech 'zklamání' 4. čtvrtletí výsledky nejsou pomáhal chudým prodeje Revue; sníží cenu 249 dolar

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/29/logitechs-disappointing-q4-results-not-helped-by-poor-revue-s/:
Nebylo moc dobrá zpráva pro Logitech investorů, když společnost odhalila své výsledky za čtvrté čtvrtletí finančního, jak to spadlo mnohem nižší cíle pro prodej a příjmy. Většina z viny šla na slabý výkon v Evropě, na Středním východě av Africe, ale také trpěl od mnohem nižší, než se očekávalo prodeje Google TV -poháněl Revue a jeho příslušenství, připadá jen 5 milionů dolarů v prodejích, dole od 22.000.000 dolarů čtvrtletí před a krátký jeho odhad ve výši 18 mil. EUR. Za kterým se jeho problémy v zámoří, CEO Gerald Quindlen stále vidí budoucnost, kdy internetové připojení TV sledovat obdobnou cestu smartphony a citoval další generace televizních Google jako velkou příležitost. Od května, společnost bude snížení ceny Revue na $ 249 (což je stále nejméně 50 dolarů příliš vysoké) a plány na " re-urychlit "jeho uvedení na trh na" vhodný čas "- pravděpodobně někdy po Google I / O a doplnění Android Market. Pokud jde o, že stávající hardware, jak Revue a TV produkty Sony Google získal nespecifikované "bezpečnostní aktualizace" dnes, ačkoli Qriocity a hudby Neomezený přístup zůstal v režimu offline na našich Sony jednotce TV Internet. Takže pojďme se posmrtné a hádejte, co přispělo k nízkým prodejům více: vysoké ceny , polovina pečené výrobku nebo reklamy představovat vlasatý-legged TV a Kevin Bacon ?

Logitech 'zklamání' 4. čtvrtletí výsledky nejsou pomáhal chudým prodeje Revue; sníží cenu 249 dolar původně objevila na Engadget na pá. 29 duben 2011 00:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink NewTeeVee | zdroje Revue aktualizace , Logitech zisk (PDF) ,

Žádné komentáře:

Okomentovat