pátek 29. dubna 2011

Motorola Xoom LTE aktualizace odloženo až do léta, stejnou dobu jako zahájení Bionic

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/28/motorola-xoom-lte-update-delayed-until-summer-same-time-as-bion/:
Motorola Xoom LTE aktualizace odloženo až do léta, stejnou dobu jako zahájení Bionic
Motorola právě dokončila dávat zprávy a čísla na své čtvrtletní finanční zprávy, a tam byl jeden kousek ze špatnosti, že jsme prostě musel podělit: Xoom LTE upgrade bylo opožděno. Nebudeme vidět to až do léta podle Motorola CEO Sanjay Jha, který je také, když budeme vidět Bionic, zpoždění, které jsme už asi trucovat . Jha byl trochu vágní o tom, co "problém", bylo to, že je příčinou zpoždění, jen to, že bez ohledu na kvalitu obavy, že se vztahuje jak na zařízení a může být pouze, že společnost čeká na své LTE rollout se dostat trochu dál. Čistý výsledek: jeden méně G pro majitele Xoom až do léta, a ne Bionic vůbec do té doby. Průšvih.

Z hlediska čísel. Motorola říká, že to dopravilo přes 250.000 Xooms v prvním čtvrtletí tohoto roku, a podařilo čisté příjmy o 3 miliardy USD. To je až 22 procent z tohoto období loňského roku, který přinesl ztráty až na 0,27 dolarů na akcii - mnohem hezčí než 0,72 dolarů v 1. čtvrtletí 2010. Mobilní zařízení příjmy byly o 30 procent a 9,1 milionu mobilních přístrojů celkem bylo prodáno, z těch téměř polovina (4,1 milionu) byly chytré telefony.

Motorola Xoom LTE aktualizace odloženo až do léta, ve stejnou dobu jako zahájení Bionic původně objevila na Engadget na čt. 28 duben 2011 19:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Droid život , Motorola | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat