pátek 29. dubna 2011

LCD-vybavené domovy Gateway Cisco REN301 zastávky FCC, odhaluje všechny špinavé tajemství

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/29/lcd-equipped-cisco-ren301-residential-gateway-stops-by-fcc-reve/:
Cisco REN301 Rezidenční Gateway
Ach, až příliš dobře známé WiFi potíží tanec: do sítě jde dolů, budete kopat přes skříně pro ethernetový kabel, loudání se k routeru, jack si v, zadejte adresu IP, a začít postrkování kolem v nastavení. Cisco REN301 Bytové Gateway (ozdobný způsob, jak říkat "router"), který právě prošel FCC, mohl dělat věci alespoň trochu jednodušší díky vestavěný displej LCD a kapacitní dotykové ovládání. Rukou mávnete nad displej tak, aby byl k životu a můžete zkontrolovat stav vašeho připojení, změnit některá základní nastavení, a prohlédnout protokol hovorů, které přišly v průběhu konektory SIP VoIP telefonu. REN301, která má jediný kapela 802.11b/g/n rádio, můžete také zapnout USB disky a SD karty do NAS úložiště - společnost dokonce hází na 32GB kartu, jak začít. Nemáme cena nebo datum vydání, ale protože to bylo rozevřené otevřena pro federální regulační jsme asi nebude muset čekat dlouho. Je tu pár fotek z routeru UI po přestávce.

Pokračovat ve čtení LCD-vybavené domovy Gateway Cisco REN301 zastávky FCC, odhaluje všechny špinavé tajemství

LCD-vybavené domovy Gateway Cisco REN301 zastávky FCC, odhaluje všechny špinavé tajemství původně objevila na Engadget na Pá. 29 duben 2011 16:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Bezdrátové Dobrota | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat