pátek 29. dubna 2011

NFL Mobile aplikací přinést návrh, aby žijete dnes na iPhone, IPAD a Android

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/28/nfl-mobile-apps-bring-the-draft-to-you-live-tonight-on-iphone-i/:
V prvním kole v roce 2011 NFL návrhu začíná asi 8 hodin v Radio City Music Hall, ale pokud nejste jeden z hráčů výběru regály na regály v hotovosti (za předpokladu, že je sezóna 2011 samozřejmě), můžete ještě dostat žít aktualizace prostřednictvím aplikace NFL pro IOS a zařízení se systémem Android. NFL GameCenter aplikace, které byly kopat kolem pro iPhone / iPod touch a Android telefony byly aktualizovány pro rok 2011 sezónu v Lite (zdarma) a Premium ($ 1.99) formy, a měla by být schopna ucházet se na cestách uživatelům live aktualizací a informace o každém vyzvednutí. Gauč společník má IPAD app (na obrázku výše, žádný voštinová láska to go-round) se při svém debutu NFL návrhu a přidává na menší formát verzích včetně živých NFL.com video streamy oba od uvnitř hlediště a ze studia, video upozorní a interaktivní prvky. Podívejte se na obrazovkách pro lepší pohled na uživatelské rozhraní, nebo stačí kliknout na zdroj níže uvedené odkazy ke stažení zdarma app dle vašeho výběru - budete muset najít aplikace pro zítřejší ráno je královská svatba na vlastní pěst.

NFL Mobile aplikací přinést návrh, aby žijete dnes na iPhone, IPAD a Android se původně objevila na Engadget na čt. 28 duben 2011 18:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje IPAD , Android , iPhone | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat