neděle 5. prosince 2010

Kaleidescape vydání Kino Jeden DVD film server, obrací se na buff batole natáčení filmu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/05/kaleidescape-releases-cinema-one-dvd-movie-server-appeals-to-th/:
I přes právní frmol ve vztahu k jeho ripování DVD praktiky, Kaleidescape je stále uvolnění high-end servery s multimediálním obsahem, která šetří bohaté (a nyní jejich spawn) z potíží otevření film box. Kino Jedním z nich je jeho nejnovější a cenově nejdostupnější tvorba k dnešnímu dni, ale stále stojí statný 4.999 dolarů. Pro nejvíce se rozdělit, server je jen levnější náhrada do roku 2009 je Mini systém , který lze uložit až 225 disků DVD nebo CD 2500 pro okamžitý přístup. Je to také sportovní stejné hádka-drzý nastavení, ale přidává nové vrásky v podobě dítě-přátelský funkcí. Konkrétně je junior vzdálené zahrnuty kromě standardní verze, která spouští zjednodušený systém UI kdykoliv to použít. I když jsme všichni pro batolata budou moci sledovat své oblíbené obsah i za tuto cenu, museli bychom raději viděli podporu pro Blu-ray a troufám si říci, Netflix streaming. Pak znovu, nejsme v nejlepší pozici pro posoudit hodnotu digitální chůva. Pro více záběrů chlapče UI a vzdálené podívejte se na galerii níže, jinak číst celý PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Kaleidescape zprávy Kino Jeden DVD film server, obrací se na filmový fanoušek batole soubor

Kaleidescape vydání Kino Jeden DVD film server, obrací se na filmový fanoušek batole soubor původně objevila na Engadget na ne. 05.12.2010 10:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje Kaleidescape | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat