neděle 5. prosince 2010

Razorfish porty DaVinci rozhraní Kinect, dělá fyzika cool (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/05/razorfish-ports-davinci-interface-to-kinect-makes-physics-cool/:
Razorfish porty DaVinci rozhraní Kinect, dělá fyzika cool (video)
Razorfish je trochu marketingová společnost, která učinila některé působivé věci na povrchu Microsoft , věcí, které mohou nebo nemusí vidět, protože to zvláštní značka podstavec není přesně stalo hrozbou pro globální dumbtable trhu. Jedna z věcí, chladné Razorfish je takzvaný fyziky povrchů Illustrator názvem DaVinci, který umožňuje uživateli doodle na obrazovce a zase ty čmáranice na plesy, krabičky, páky, a fulcrums. Nyní, když kód má skutečně portován, že kód se k Kinect, jak můžete vidět na videu níže, nechat si dělat stejný druh věcí, ale s tvým vlastníma rukama plovoucí v střední-vzduch. Můžete způsobit tvary levitovat, vytvořit gravitace mezi nimi, aby se věci oběžné dráze, dokonce umožňují magnetismus, který střídavě táhne a vrhne váš malý čmáranice po obrazovce. Společnost je řekl, aby byl nadále zdokonalit zážitek a možná, pokud máte všechny hezké zeptat, budou dokonce uvolnil aplikaci, když jsou až tak můžete si to vyzkoušet sami.

[Díky, Lukáš]

Pokračovat ve čtení Razorfish porty DaVinci rozhraní Kinect, dělá fyzika cool (video)

Razorfish porty DaVinci rozhraní Kinect, dělá fyzika cool (video) původně objevila na Engadget na ne. 05.12.2010 11:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Razorfish | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat