neděle 5. prosince 2010

ComScore: Android udržuje sekačky, BlackBerry přešlapuje, čeká svět Windows 7 Telefon na čísla

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/04/comscore-android-keeps-chugging-blackberry-falters-world-awai/:
Ve srovnání s minulý měsíc zprávu , je to více či méně ve starých kolejích nejnovější ComScore smartphone podíl na trhu čísla pro tří-měsíční období, které končí v říjnu, ale je zde několik zajímavých bodů za volání ven. Nejvíce pozoruhodně, RIM pokles Zdá se, že zrychlil - přišli tvrdil 3,5 procenta na trhu v USA v posledním období ve srovnání s 2,8 procenta před, což znamená, že teď se stanoví na 35,8 procenta. Samozřejmě, že je stále víc než dost, aby jim pohodlně na první místo, ale je to situace, že budete chtít vrátit zpět dříve nebo později - doufejme, že s jeho pomocí TAT . Mezitím se Apple připíchnutý na o něco větší kus koláče, ale jsou to stále drží poměrně stabilní, Google, mezitím pokračuje ve svém stratosféře vzestupu, připínání na další 2,1 procenta od minulého měsíce čísla hit 23,5 procenta - štiplavý na paty Apple bychom řekli. Nejzajímavější příběh, i když by musel být Microsoft: jsou nižší než před pouhých 9,7 procenta trhu, ale tyto údaje nezahrnují Windows 7 Telefon přesto - a jasně, nikdo kupovat WinMo 6,5 zařízení na tohoto bodu. By měla začít získat zajímavé v příštích měsíc nebo dva na této frontě.

ComScore: Android udržuje sekačky, BlackBerry přešlapuje, čeká svět Windows 7 Telefon je počty původně objevila na Engadget na So. 4.12.2010 19:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje ComScore | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat