neděle 5. prosince 2010

Seagate údajně odmítl nabídku na převzetí od Western Digital

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/05/seagate-reportedly-turned-down-takeover-bid-from-western-digital/:
Soubor tenhle podle odvětví-měnící se fúzí, které nikdy nebyly - Bloomberg hlásí, že Seagate odmítl nabídku na převzetí od konkurenční Western Digital v říjnu, které by vytvořily pevný disk společnosti trpaslíka všechny ostatní. Podle "dva lidi se znalostí věci," Western Digital byl ochoten nabídnout tolik jako deset až padesát procent více než konkurenční převzetí návrhu TPG Capital, který už dal víc než 7,5 miliardy dolarů na stole Seagate. Jak se dalo očekávat, nicméně, naprostá velikost fúze bylo zřejmě z velké části zodpovědný za její odmítnutí. Nejenže by to vytvořilo obrovské množství výrobků se překrývá a je pravděpodobné, vedlo k četným řízení odchody, ale to by se téměř jistě čelit některé docela významné antimonopolních překážky. Samozřejmě, ani jedna ze společností je vlastně v komentáři k věci samé, a v současné době minimálně, vypadá to, že Seagate je spokojen s vlastní pěst.

Seagate údajně odmítl nabídku na převzetí od Western Digital původně objevila na Engadget na Ne. 05.12.2010 07:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Bloomberg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat