neděle 5. prosince 2010

Thrustmaster škádlí T500RS volant, nový oficiální periférie pro Gran Turismo

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/05/thrustmaster-teases-t500rs-steering-wheel-the-new-official-peri/:
Thrustmaster škádlí T500RS volant, nový oficiální periférie pro Gran Turismo
GT5 je konečně, konečně venku, ale překvapivě to vypadá, že porazili své oficiální volant na trhu. Po dlouhou dobu Logitech zachoval čest stavební kolečko, které nesly Gran Turismo značky, a dokonce i jeho Driving Force GT je stále první kolo v GT5 možnosti. Ale Thrustmaster Zdá se, že zajištěné licenci pro povolení a teď je budování tzv. kolo T500RS, které, pokud jdete Thrustmaster.com, můžete získat rychle podívat na - nebo se můžete jen podívat na Screengrab výše. Kolo slibuje bezkonkurenční přesnost a to, co vypadá, že je stejný druh magnetický senzor technologie používané ve společnosti je ohromně tlustý HOTAS Warthog řadič. Pověsti říkají, že to bude provádět podobnou cenu, taky monstrózní 500 dolarů Obvyklá cena bez volitelného H-vzor a řazení, i když naše pokusy o potvrzení nic byly vyhnala pryč, tak jako mnoho fruitflies, byli jsme slíbili více informací přijít na CES .

Thrustmaster škádlí T500RS volant, nový oficiální periférie pro Gran Turismo původně objevila na Engadget na ne. 05.12.2010 05:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje THRUSTMASTER | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat