neděle 5. prosince 2010

Viber VoIP iPhone app: 3G hovory, žádná registrace, a zcela zdarma

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/04/viber-voip-iphone-app-3g-calling-no-registration-and-totally/:
Víš, že ty hlas minut jste byl přemluvil ke koupi pro, jako, kdy? Nyní by úžasné čas na nabídku 'em adieu. Z ničeho, má Viber snesl v rozdrtit sny Skype a všech ostatních VoIP poskytovatel tam venku, a pokud tito lidé mohou dosáhnout kritického množství, iPhone uživatelé budou zanícený jistě budou moci koupit mobilní plán s méně minut. Funguje jako takový: nainstalovat zdarma app na iPhone, poskytují jen vaše telefonní číslo (bez "registrace", je to nutné) a pak ohni to. Viber používá vaše stávající kontakty a seznam oblíbených, a můžete udělat Viber nebo standardní hlasová volání v rámci aplikace, samozřejmě, logo Viber se objeví u každého kontaktu, který je také uživatel, takže je snadné vidět, kdo můžete volat na VoIP zdarma. Jak se naše bratří v bodě TUAW ven, tam je prostě žádný úlovek, který má být nalezen - dobře, s výjimkou pro ty z vás počítat kilobajty na AT & T je novější, naměřených údajů plány . Kvalita hovoru byla řekl, aby byl vynikající přes 3G a WiFi, a potenciálně nejlepší ze všech, zdarma SMS a verze Android jsou oba na cestě. Hlava na předchozí rozpadne, pokud budete potřebovat jakékoliv další přesvědčit, že iTunes a klepněte na odkaz pro získání stahování dál. Takže, AT & T, co je hodnotou pro zákazníka na ty "překlopení minut" znovu?

Pokračovat ve čtení Viber VoIP iPhone app: 3G hovory, žádná registrace, a zcela zdarma

Viber VoIP iPhone app: 3G hovory, žádná registrace, a zcela zdarma původně objevila na Engadget na so. 4.12.2010 22:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TUAW | zdroje Viber , iTunes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat