neděle 5. prosince 2010

Street View Shocker! Google zaplatí Vyvrtávací pár $ 1 pro překračování

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/04/street-view-shocker-google-pays-boring-couple-1-for-trespassin/:
Je to sotva překvapením, že tam je kádr jednotlivců, kteří nejsou příliš rádi zdánlivě všudypřítomná Google Street View loďstvo, ale konec tohoto sporu je naprosto absurdní. Zpět v roce 2008, Aaron a Christine vyvrtávací hledali trochu vzrušení, a rozhodl se najít v soudní síni, duo žaloval Google pro překračování na jejich vlastnosti při shromažďování fotografií pro Street View. Podle nich Google Street View auta ignoroval "Zákaz vstupu" podepsat vysazených venku, a když oni si všimli toho, že by to přijal jednoduchý omluvný dopis , oni měli žádné výčitky tlačí na náhradu škody, při které chtějí padla na hluché uši. Výplata? Jediný dolar. Pojďme to zopakovat: 100 haléře. Buck. Sotva stačí koupit Whopper Jr. v Portlandu, a rozhodně ne dost dělat tak přes cestu ve Vancouveru. Máme podezření, obě strany jsou dychtiví, aby celý nepořádek 'em, ale pokud jste hledali příběh, dokázat, že Amerika ve skutečnosti není tak bezcílně sporný jako svět si myslí, že jsou ... dobře, tohle není to.

Street View Shocker! Google zaplatí Vyvrtávací pár $ 1 pro překračování původně objevila na Engadget na So. 04.12.2010 20:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AFP | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat