neděle 5. prosince 2010

Čelní Pojmy 'Infuzi aplikujte iPod nano pásek k hodinkám vyhrává pomyslný design award, naše srdce

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/05/frontal-concepts-infuse-ipod-nano-watch-strap-wins-imaginary-de/:
Do teď, jste se rozhodli, pokud budete používat Apple 6G iPod nano jako hodinky. My samozřejmě máme vlastní pocity v této věci, ale ti, kteří se neobtěžují s skutečné funkce by měl rozhodně mít zájem ve směru čelní koncepty. Tento australský outfit právě vydala svůj první produkt, a to je zdaleka nejvíce rozumně navržený iPod nano pásek k hodinkám k dnešnímu dni. Spíše než jen opakování pásma zařízení zadní klip, poutko Infuzi aplikujte vlastně má jednoduchý, jeden-cvaknout blokovacího mechanismu, aby se vaše digitální hodinky na svém místě. Je to také umístěny tak, aby umožnily audio kabel k běhu vzhůru podél paže, a je postavena z polykarbonátu a silikonu plastů - spousta těžké odolat příležitostné návštěvy posilovny. Američané mohou získat jejich pre-order na dnes 24.95 dolar (černé, bílé a hnědé odstíny jsou k dispozici), přičemž první dodávky Očekává se, že vyrazit do okolí za čtrnáct dní. Čas neúprosně běží, Santa.

Pokračovat ve čtení čelní Pojmy 'Infuzi aplikujte iPod nano pásek k hodinkám vyhrává pomyslný design award, naše srdce

Čelní Pojmy 'Infuzi aplikujte iPod nano pásek k hodinkám vyhrává pomyslný design award, naše srdce původně objevila na Engadget na ne. 05.12.2010 16:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Čelní koncepty | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat