neděle 5. prosince 2010

Google tráví několik milionů, zvedne Widevine firma software DRM

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/05/google-spends-a-few-more-million-picks-up-widevine-drm-software/:
Dvě akvizice na tolik dní? Řekni, že to tak není! Před i unboxing fonetické umění , Google nyní prasklo až Seattle-založené Widevine . Po pravdě řečeno, budete pravděpodobně využívat technologie společnosti, aniž by si toho byli vědomi - to je použitý v 250 milionů webových připojen HDTV přes a fáborky po celém světě, a to je primárně určen pro zmařit pirátství pokusů a zároveň umožňuje spotřebitelům, aby si obsah na širší škálu zařízení. Protože se tyto věci mají tendenci dělat, ani oblečení mluví cen, ale je to docela zřejmé, proč El GOOG by chtěl podnik, jako je tento ve svém portfoliu. Navíc, je to hranice komické, že Viacom tlačí odvolání , aby do boxů Google jako anti-studio, pro-pirátství monstrum, zatímco je strávit hard-vydělané peníze na DRM vrstvě. V každém případě, Google nedostanou do konkrétních plánů ještě ne, jen říkat svůj záměr zachovat Widevine na dohodách, poskytovat podporu pro stávající i budoucí klienty, stejně jako "stavba na [technika] zvýšit jak Widevine produkty a své vlastní."

Google tráví několik milionů, zvedne Widevine DRM softwarová firma původně objevila na Engadget na ne. 5.12.2010 13:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Stáhnout Squad | zdroje Oficiální Google Blog , Widevine | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat