úterý 30. listopadu 2010

Apple síly PhotoFast opustit 256gigabajt upgrade kit pro MacBook afektované chování

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/30/apple-forces-photofast-to-abandon-256gb-upgrade-kit-for-macbook/:
Pamatujte si, že trh s náhradními díly Peppy 256gigabajt SSD upgrade z PhotoFast , který snadno uzené (na papíře stejně) SSD nalezené v poslední Apple MacBook Air? To bylo zastaveno před tím, než šla na prodej na žádost Apple, podobně jako HyperMac baterie před ním. 9to5Mac nejprve ohlásil novinky na zdroj blízký společnosti a my jen potvrdil, že přímo s GM2_SFV1_Air produkt PhotoFast manažera. Riziko ztráty přístupu k výrobku Apple licenční program byl prostě příliš vážné ohrožení ignorovat. Takže, užijte si 160MBps max. přenosová rychlost SSD MBA vlastníků, dostanete, že 250MBps sekvenční čtení / zápis rychlostí narazit pouze v případě Apple je dobré a je připraven ji poskytnout sami - pokud možno dříve, řekli bychom, pokud PhotoFast dostane zelenou světle až restart prodeje po SSD moduly Toshiba (Apple MBA partner ) jsou k dispozici ke koupi.

Apple síly PhotoFast opustit 256gigabajt upgrade kit pro MacBook afektované chování původně objevila na Engadget na út. 30 listopad 2010 04:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink 9to5Mac | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat