úterý 30. listopadu 2010

Neato XV-11 vakuové robot dostane svou vlastní open source LIDAR hack

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/29/neato-xv-11-robot-vacuum-gets-its-very-own-open-source-lidar-hac/:
Neexistuje nic jako trochu odměnu na světlo ohně v rámci skupiny open source fanatiků, je tam? Viděli jsme, jak tento princip použít nedávno, když Adafruit obětoval za studena, za hotové pro Open Source Kinect řidiče , a teď jeden podnikavý čtenář po dobu robotbox.net odešla a hacknutý LIDAR jednotku na XV-11 Neato robot vakuum - a vyhrál 401 dolary za snahu. Co to pro vás znamená? No, pán (který jde do nom de hack Hash79) lze nyní číst data odesílaná z optického sahat na hardware vakua na PC. Tam byl docela nadšený skupina hackerů v okolí zařízení, zatímco nyní a nyní s trochou tvrdé práce (a 399 dolar autonomní robot vakuum) vy můžete mít o 360 ° skenování LIDAR s jedním stupněm přesnosti a 10 Hz obnovovací frekvence. Dost sladký, že jo? Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Neato XV-11 vakuové robot dostane svou vlastní open source LIDAR hack

Neato XV-11 vakuové robot dostane svou vlastní open source LIDAR hack původně objevila na Engadget na po. 29 listopad 2010 18:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje robotbox.net | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat