úterý 30. listopadu 2010

Dell Inspiron Duo recenzi

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/30/dell-inspiron-duo-review/:
Když Dell první demoed Inspiron Duo a jeho vertikálně rotující obrazovky na scéně IDF v září , naše ústa téměř dopadl na podlahu. Vypadalo to jako obyčejný starý netbook až do jeho 10,1-palcový dotykový displej kapacitní udělal kouzelný backflip a sklopit přes jeho klávesnici morph do tablet. Bylo to jako nic, co bychom nikdy neviděli. A my vlastně napadlo, že by se ten druh systému, který by zůstat zavřený v jeho laboratořích společnosti Dell, ale když jeho specifikace byly odhaleny - dual-core Atom N550 procesor, 2GB RAM, a Broadcom Crystal HD akcelerátor - to stalo se zřejmé, že netbook / tablet hybrid byl skutečný obchod. S operačním systémem Windows 7 Home Premium a Dell nové etapy rozhraní, 550 dolarů netvertible má potenciál úspěšně leží oba netbook a tablet světě. To také má skutečnou šanci na bytí ideální zařízení pro ty váhající mezi nákupem a netbook tabletu. Opravdu, je Duo naplněné až po okraj s potenciálem, ale co je ta věc opravdu chcete použít? Strávili jsme v posledních několika dnech s Duo (a jeho Duo Audio Station), aby zjistil, tak hit přestávka na úřední přezkoumání Engadget!

Poznámka redakce: Tento přezkum jednotka Dell nám poslal byl hardware výrobní jednotky, ale dozvěděli jsme se software byl asi 95 procent udělal. Budeme aktualizovat tento přezkum s našimi dojmy z poslední jednotky, když jsme jej obdrželi.

Pokračovat ve čtení Dell Inspiron Duo recenzi

Dell Inspiron Duo revizi původně objevila na Engadget na út. 30 listopad 2010 15:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat