úterý 30. listopadu 2010

Dell Vostro V130 aktualizovány s více porty, jemné ochlazení 'hyperbarické'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/30/dell-vostro-v130-updated-with-more-ports-fancy-hyperbaric-coo/:
Zpět, když jsme prověrku Dell Vostro V13 jsme měli několik stížností, včetně skutečnosti, že to trvalo necelé tři hodiny na nabití a postrádal o HDMI port. No, Dell je pryč a postaral alespoň jednu z těchto otázek se svými novými Vostro V130. Původní tenké a lehké šasi byla držena v taktu, což znamená, že je to pořád ta stará baterie otázek, ale Dell oživený 13,3-palcový hořčíkové slitiny notebook s portem HDMI, navíc zásuvka USB, slotu SIM karty, nové Core i3 / i5 ULV procesory, a některé nové procesory Intel "Hyperbarická Cooling" technologie. Nevíme moc o tom, že nové chlazení věci, ale zřejmě to pomůže 0.65-palec tlustý systém zůstat v pohodě a klidu. Jo, a jsme zmínit, že nyní přichází v tomto jasně červený odstín?! Malých podniků stroj ještě začíná impozantní 429 dolar a je dnes k dispozici. Pokud hledáte pro bližší informace hit přestávka na úplná tisková zpráva a galerii níže pro některé lesklé výstřely.

Galerie: Dell Vostro V130

Pokračovat ve čtení Dell Vostro V130 aktualizovány s více porty, jemné 'hyperbarické' chlazení

Dell Vostro V130 aktualizovány s více porty, jemné 'Hyperbarická' chlazení původně objevila na Engadget na út. 30 listopad 2010 00:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat