úterý 30. listopadu 2010

Infinity I-Kuchyně sportovní Linux-založené počítače s dotykovou obrazovkou, kuchyňský dřez stále nejsou zahrnuty

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/30/infinity-i-kitchen-sports-linux-based-touch-screen-computer-kit/:
Viděli jsme směšné pojmy z lednice Electrolux před a na něž se vztahuje Linux běží na všech typech pomůcek , takže je jen přirozené, že OS si našlo cestu do ledničky vyvinutý brazilského dceřiné společnosti Electrolux ve spolupráci s hojnost vestavěných systémů. Daboval Infinity I-kuchyňská linka, je sportovní Linux-založený 800 x 480 dotykový počítač postavený kolem 400Mhz Freescale SoC i.MX25 - což samo o sobě je založen na 400 MHz ARM926EJ-S jádro a již používají v některých automobilových systémů. Dotykového uživatelského rozhraní bylo vyvinuto open source organizace osvícení Nadace knihoven a umožňuje uživatelům ovládat celou řadu funkcí, jako je lednice vnitřní teploty vedle běžící aplikace pro poznámky, kalendáře, kontakty, fotografie a recepty. Všechny konkrétní otevřené úpravy zdrojového kódu vyvinutý pro lednici byly rovněž sdílené zpět s komunitou v Tux-schválené móda a brzy budou zveřejněny na stránkách Electrolux je příliš. Bohužel, není žádná zmínka však funkcí, jako je připojení k internetu (WiFi nebo jinak), USB porty, nebo SD Card sloty jsou na přístroji. Podobně, podrobnosti o cenách a dostupnosti je také znám, takže váš iPhone můžete odložit na to, aby ty žárlivost-fueled tuku vtipy pro teď.

Infinity I-Kuchyně sportovní Linux-založené počítače s dotykovou obrazovkou, kuchyňský dřez ještě nejsou zahrnuty původně objevila na Engadget na út. 30 listopad 2010 12:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Linux pro zařízení | zdroje Hojnost vestavěných systémů , Enlightenment.org | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat