úterý 30. listopadu 2010

LG Star objeví znovu, kabely její Tegra 2 sval před kamerou

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/30/lg-star-shows-up-again-flexes-its-tegra-2-muscle-for-the-camera/:
Že high-end Android smartphone od společnosti LG zdánlivě určeny pro vydání na začátku příštího roku učinil jiný vzhled - a tentokrát, UI je v plném pohledu a ukazuje nám pár triků. Vypadá to, že takzvaný Star bude spuštěna varianta obvyklé Android LG pleti, pro lepší nebo horší, a zejména na zařízení předvádět na fórech s 'Phandroid tady je naloženo s Froyo - zvláštní volbou pro 4-palcový bestie zahájení v roce 2011 s Perník za rohem, možná, ale určitě bych to v minulosti 'em. Majitel (kdo vlastně tvrdí, že mít dva v jeho vlastnictví), byl tak laskav a spusťte jej přes Quadrant, produkovat skóre 1759 - fantastické pro akcie zařízení, a skóre, které bude nepochybně jít přes střechu, jakmile hackeři získat jejich ruce na tyto věci a začít ořezávání tuku. Mezi tím LU3000 , a že nejmenovaný LTE zařízení pro Verizon, kluci by být tyto závažné Android v platnost v roce '11, by ne?

LG Star objeví znovu, kabely její Tegra 2 svalu pro fotoaparát původně objevila na Engadget na út. 30 listopad 2010 02:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Phandroid | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat