úterý 30. listopadu 2010

Cabasse je vysoce-módní L'oceánu reproduktory rockové pódium, peněženku

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/30/cabasses-high-fashion-locean-speakers-rock-the-catwalk-your-w/:
Těch, které působí sans horlivý smysl pro styl by pravděpodobně trvat půl pohled na L'OCEAN reproduktorů Cabasse (zde vpravo) a předpokládají, že oni jsou jeden ve stejné společnosti s La Sphere . Jistě by stačilo, bývalý také spadá do outfit je řada Artis reproduktorů, ale je tu trochu jiný kombinace úhlů děje pod koule. Boutique audio firma právě odhalila těchto tří-pásmový koaxiální pohonné jednotky, a oni jsou údajně schopné zasáhnout 117 dB bez náznaku zkreslení. Samozřejmě, že váží 176 libra a stojí necelé čtyři metrů vysoké, a vzhledem k celkem 2.250 W digitálního zesílení, bychom říci, že jsou pravděpodobně postaven pro TMZ-certifikovaný house party. Společnosti připravuje na zahájení těchto ve 2. čtvrtletí 2011, ale s € 80,000 (105,900 dolar) ceníku, předpokládáme, že to bude trvat o něco déle než sedm měsíc ušetřit až za sadu.

Cabasse je vysoce-módní L'oceánu reproduktory rockové pódium, peněženku původně objevila na Engadget na út. 30 listopad 2010 08:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmag | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat