úterý 30. listopadu 2010

HTC narážky na zaměstnání výpis E Ink / 3D-naplněné budoucnosti, nové zařízení, Severní Karolína

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/30/htc-job-listing-hints-at-an-e-ink-3d-filled-future-new-north/:
Měsíců zpět, slovo na ulici, mělo to, že HTC se snaží chytit do vyprázdnění prostor v Caroliny Research North trojúhelníku post Park-recese, obrovské oblečení jako bit Nortel kulka v roce 2009, zatímco Sony Ericsson uzávěrkou své operace tam a přesídlil do Atlanty. Samozřejmě, že konsolidace vydláždil cestu pro další technologické firmy, aby snímek bez přeplácení pro nemovitosti. HTC zůstala maminka na vyhlídku na rozšíření, ale je to docela zřejmé, co je v mysli s ohledem na několik nabídek práce, které se právě objevily na dosud neohlášených zařízení v RTP. Zvláštní význam je důvod pro displej a fotoaparát Design Engineer - HTC se ptá, že ten, kdo platí za roli mají určitou úroveň "obeznámenosti s 3D zobrazení a zobrazovacích technologií," nemluvě o "obeznámenost s více zobrazovacích technologií (TFT- LCD, PMOLED, AMOLED, E-inkoust, atd.). " Samozřejmě, že jsme viděli docela dost odrážek v našich letech, které skončí smysl vůbec nic, ale rozhodně to dostane naše zařízení soustružení. HTC mohl pracovat na čtenáře / tablety, které by alespoň částečně spolehnout na e-papír? Jsme určených pro zobrazení 3D Android zařízení z výbavy na Mobile World Congress 2011? Představivosti, tady je ta část, kde si volně běhat.

HTC výpis rady práci na E Ink / 3D-naplněné budoucnosti, nové Severní Karolína zařízení původně objevila na Engadget na út. 30 listopad 2010 01:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Pocketnow | zdroje HTC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat