úterý 30. listopadu 2010

Fingerist promění váš iPhone do iKeytar, je nyní k dispozici

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/30/the-fingerist-turns-your-iphone-into-an-ikeytar-available-now/:
Pamatujte si Fingerist , kytara vřeteník-themed reproduktor a případ pro váš iPhone nebo iPod touch? Víte, ten s popruhem přes rameno pro veřejnost (i soukromých), vystoupení s všechny vaše oblíbené hudební tvorby aplikací? No, zdá se, že to je konečně k dispozici ve Spojených státech. Opravdu, tam bylo tak málo fanfárou za tímto oznámením, že společnost, která odpovídá, Evenno, nemá dokonce uznal, že na svých stránkách. Ale nebojte se: našli jsme tento zlobivý chlapec za $ 150 na Amazonu. A pokud to nestačí, iLounge udělal sérii hands-na fotkách (viz další pokrytí odkaz níže). Nebo, pokud jste stejně jako my, můžete přeskočit věc úplně a drážkou Rick Wakeman po přestávce. Máme ještě jednu věc říct o Fingerist, ale: alespoň to není schválila toho chlapa .

Pokračovat ve čtení Fingerist promění váš iPhone do iKeytar, je nyní k dispozici

Fingerist promění váš iPhone do iKeytar, je nyní k dispozici původně objevila na Engadget na út. 30 listopad 2010 14:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Evenno , Amazon | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat