úterý 30. listopadu 2010

Sandisk, Sony, Nikon a navrhnout 500mb za sekundu paměťovou kartu s kapacitou více než 2TB

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/30/sandisk-sony-and-nikon-propose-500mb-per-second-memory-card-wi/:
Zatímco CompactFlash asociace scoots spolu s maximální přenosovou rychlost 167 megabajt za sekundu v rámci svého právě vydala CF6.0 specifikace, Sandisk, Sony, Nikon a již do budoucnosti. Trio právě oficiálně navrhla nový formát paměťové karty, která přepne z PATA na PCI Express sériové rozhraní dosáhnout rychlosti přenosu dat až 500 megabajtů za sekundu s potenciálem prodloužit maximální skladovací kapacity než 2 terabajty. Navrhovaný soubor specifikací narážky na vysoké požadavky na výkon, budeme brzy čelit jako DSLRs a videokamery jsou aktualizovány k zachycení kontinuální snímání masivní výbuch RAW snímků a stále vyšší rozlišení videa. Přirozeně, spec také umožňuje photogs převést své troves data mnohem rychleji na počítače pro zpracování pošty a kombinuje vysokorychlostní přenos s škálování systému k prodloužení životnosti baterie. CompactFlash asociace již oznámila nové pracovní skupiny ke studiu návrhu. Canon Shigeto Kanda, CFA předseda představenstva, mělo toto říkat,
Budoucí profesionální fotografie a video aplikace vyžadují paměťové karty s rychlejší čtení / zápis rychlostí. Vývoj nových high-výkon karty standardu se sériovým rozhraním budou splňovat potřeby profesionálních zobrazovacích průmyslu pro nadcházející roky a otevřít dveře pro vzrušující nové aplikace.
Zní to jako tichý souhlas k nám. A opravdu, která přináší Sony a SanDisk spolu o budoucí formát ukládání by měl být něco jako pozitivní krok. Ledaže, samozřejmě, ty jsi SD Card Association .

Pokračovat ve čtení Sandisk, Sony, Nikon a navrhnout 500MB za sekundu, paměťové karty s kapacitou větší než 2TB

Sandisk, Sony, Nikon a navrhnout 500mb za sekundu paměťovou kartu s kapacitou 2 TB více než původně objevila na Engadget na út. 30 listopad 2010 01:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat