čtvrtek 20. října 2011

Gadget Zobrazit staví FPS simulátor, který střílí zpět (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/20/the-gadget-show-builds-an-fps-simulator-that-shoots-back-video/:
Závodní simulátory jsou deset Penny , ale nejbližší FPS hráč dostane na dokonalý zážitek je nákup některých značkových periferií . Ozbrojené s pre-release úrovni Battlefield 3, Gadget Zobrazit poddůstojnický tým odborníků na design přeměnit studio Birmingham do FPS simulátoru stojí 500,000 liber ($ 650,000). Čtyři o devět metrů dome videa obklopuje hráče, které stojí na všesměrové běžící pás, který vám umožní chodit všude, kam chcete jet. Ten infra-red sledování pohybu kamery a čidla na pistoli umožňuje sledovat obraz na místě, kde jste, a Kinect hack řídí vaše skoky a krčí. Zábava nekončí - 12 paintball markerů znamená, že pokaždé, když se zastřelil ve hře, budete cítit. Zobrazit vysílá ve Velké Británii 24. října ve 20:00, kanál 5. Máme v zákulisí galerie níže (dodávané ty krásné lidi z výstavy), stejně jako PR a přívěs po přestávce.

Pokračovat ve čtení Gadget Zobrazit staví FPS simulátor, který střílí zpět (video)

Soubor pod: ,

Gadget Zobrazit staví FPS simulátor, který střílí zpět (video) původně objevila na Engadget na čt. 20 říjen 2011 03:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat