čtvrtek 20. října 2011

Zend staví oživení vašeho partnera PHP cloud platformy

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/mHVcObk-uiw/zend-builds-a-pick-your-partner-php-cloud-platform.ars:

Zend Technologies se zábaly z nové cloud služby pro vývoj a nasazení software vyvinutý na web PHP server-side skriptovací jazyk, v úterý na konferenci v ZendCon Santa Clara, CA. Volal phpcloud.com , služba umožňuje vývojářům rychle vytvářet aplikace založené na řadě frameworks a implementovat je do výroby.

Zatímco jazyky jako Ruby mohla být populární kluk jak pozdní, PHP je stále vedoucím internetových technologií v oblasti surovin počtu nasazení, s více než 20 milionů domén pomocí Apache PHP modulu sám. Počet PHP platformy-as-a-poskytovatelé služeb jsou již venku, včetně mlha PHP , Red Hat OpenShift a orchestr (v poslední době získala Ruby-on-Rails PaaS služeb Yard motoru ). Ale na rozdíl od některých "platforma jako služby" hraje, Zend je umožňuje vývojářům vybrat poskytovatel infrastruktury pro nasazení, veřejný nebo privátní cloud, nebo in-house Zend Server System.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat